f

Business Consultancy

Als Business Consultant slaat DB-Star Consultancy een brug tussen business en IT. Wij ondersteunen uw organisatie met het inrichten, verbeteren en onderhouden van bedrijfsprocessen. Hiervoor werken wij nauw samen met de manager en de verschillende business afdelingen.

Veel organisaties vergeten de behoeften van de klant, terwijl de klant juist centraal zou moeten staan in een business strategie. Wij onderzoeken hoe de bedrijfsprocessen verbeterd kunnen worden en brengen de business requirements in kaart. Hierbij houden wij rekening met de behoeften vanuit de organisatie én de klant. Zo proberen wij de klanttevredenheid te vergroten. Dit doen wij o.a. door het toepassen van juiste IT oplossingen.

Inspirerend, inhoudelijk deskundig en bijzonder collegiaal zijn omschrijvingen die als geen ander bij Danny passen. Voeg hier nog buitengewoon efficiënt en gestructureerd aan toe en je hebt een aardig compleet beeld van wie Danny is en wat hij voor organisaties kan betekenen.

Ik heb ruim 2 jaar met Danny mogen samenwerken en dit was een bijzonder positieve ervaring. Ik ben onder de indruk van het schijnbare gemak waarmee Danny lastige situaties en complexe inhoudelijke materie oppakt en succesvol afrond. Hij is erg creatief en komt met verrassende oplossingen. Niet alleen zakelijk, ook persoonlijk toont hij oprechte interesse in zijn collega’s.

Wie Danny Bolung inhuurt haalt een bijzonder prettige persoonlijkheid met veel expertise in huis.

Ralf Siebelt

Freelancer, Rabobank ITN

Meer informatie over Business Consultancy?